2010. július 22., csütörtök

Mégis Bariloche

Most itt vagyunk egy szuper helyen Barilocheban. Mikor reggel kimentünk a pályaudvarra kiderült, hogy a busz csak Esquel-ig megy, ami kb 200-300 km re van B-től. A hóhelyzet miatt. A pénzt visszaadták erre a távra. mi felszálltunk a buszra, és úgy döntöttünk lesz ami lesz, majd valahogy továbbmegyünk.
10 óra buszozás után egyszer csak megállt a busz az út szélén. A túloldalon egy másik busz állt, ugyanettől a társaságtól. Feljön az utaskísérő, valamit magyaráz. Mégis van busz Barilocheba, méghozzá ez itt a túloldalt. Ugrás le, csomagok ki, másik buszba be, fel a buszra, így értünk este 9-re ide.

Szállásunk a 1004--es hostel, ami arra utal, hogy egy panelház 10ik emeletén vagyunk, nagy konyha, társalgó, wifi, hátul dormitorik, 6-8 ágyas szobák. ár: 55 peso per fő, kb 11 euro.

egyik oldalon tóra néző hatalmas ablakok végig, de nem látunk semmit, mert sötét van. És reggel sem fogunk amikor 7.30 tovahussanunk Chilébe, már ha lesz busz.

Bariloche Argentina Svájca, sípályák, a város a Lago Huapi partján, háttérben hegyek, drága boltok, mit egy alpesi falu. Egyébként is sok telepes jött ide. De hagyom, hátha Nóri is akar valami írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése