2012. július 18., szerda

Bornholm - Utazási eszközök és a farm

Közben utánanéztem Nóri információjának. A katamarán, amivel jöttünk a Willum Clausen, tényleg a világ leggyorsabb kompja, mondjuk ezt nem kompolás közben teljesítette, hanem amikor Ausztráliából (a gyárból) Bornholmra tartott. Clausenről csak dán wiki szó cikk van, úgyhogy majd a helyi múzeumban kiderül ki volt.

Mint talán említettem, nagyon gyors a hajó, és mikor felgyorsított a kikötőből kifelé, akkor azt mindenki érzete a fedélzeten. Ennek alátámasztására készítettem az alábbi felvételt, bár nem tudom mennyit fog visszaadni.



Végre sikerült letölteni néhány képet a különböző fotóapparátokról is. Emitt a gyorsasági csuklós busz:
Ez itt Mici, amint az imbolygó hajó pelenkázó szobájában pelenkázásra vár. Nagyon okosan, volt egy öv, hogy mégse csobbanjon le, vagy forduljon le a baba.
Szilva, a nagyon szép labrador a farmon, éppen valamit hányt. Nem tudom mennyire adja vissza a kép, de annyira szép fekete csillogó bundája van, mintha valami hajreklám lenne. És nagyon barátságos. Nem vagyok kutya fan, de Szilva OK.
 Ez pedig a farm, ahogy vezet oda az út. Nincs légkábel, viszont van napelem. Far szerint 11 hónap alatt behozta az árát.
Egyébként hol esik, hol süt a nap, szóval megfelelő az idő

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése